|
malesef emre transferi gerçek...
|
| Yazar |
Mesaj |
dorhann
Yeni Aslan

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 0
|
malesef emre transferi gerçek...
bu akşam adnan polat 'ne diyelim hayırlı olsun' dediğinde çok sinirli üzgündü.bu aynı zamanda adnan polat'ın başkanlıktan sonra yediği ilk gol.çocuğum gibi dediği futbolcudan böyle bir kazık, ben olsam ben de yıkılırdım.yazık... nasıl gelecek ali samiyene fener formasıyla.yazık...
En son düzenleme: 31.05.2008 19:34 dorhann.
|
|
| 31.05.2008 19:13 |
|
 |
GÜLŞEN U.A
Aslan

Statü:
|
RE: malesef emre transferi gerçek...
metin oktay
|
|
| 31.05.2008 21:43 |
|
 |
dorhann
Yeni Aslan

Statü:
|
neden malesef biliyomusun bu başkan onu çocuğu gibi severken kendini eziklerin kollarına attığı için,ona katil diye bağırdıklarında bu camia dan başkaları ona sahip çıkmazken o kendine bağıranlara gittiği için,paranın herşey olmadığını önümüzdeki sezonlarda göreceği için,bu camia yı bu kadar üzdüğü için maalesef, yoksa onu düşündüğümüzden değil.Ama birgün bunları anladığında geç olacak,bir daha yöneticiler galatasaray a getirmek isterse fatih akyele gösterilen tepkiden daha fazlasına şahit olacak.yazık... çok merak ediyorum alisamiyene ezik olarak fener formasıyla çıkacağı anı
|
|
| 31.05.2008 22:56 |
|
 |
aslanıbo
Yavru Aslan

Statü:
|
emre sen fener formasıyla ali samiyine nasıl geleceksin gelsen bile nasıl çıkacaksın para için ruhunu nasıl satarsın yazıklar olsun emre adnan başkanında üzülmesi çok doğaldır
|
|
| 01.06.2008 13:43 |
|
 |
GÜLŞEN U.A
Aslan

Statü:
|
ya arkadaşlar baktı interde new.castle'da oynuyamadı kötü oynadı ve artık o emre değil baktı kulübü elden
çıkaralım dedi sazan fener alı emrede futbolunun bittiğini biliyo bari 3 sene bu kadar para hemde bu futbola dedi fenere gitti satılık ama karalar baglayan arkadaşlar emre kimki bizim arda ,sabri,uğur var ve
şimdi bomba gibi aydın geliyo ve alt yapıda mütiş yetenekli isimlerimiz var satılık adam bize yaramaz
metin oktay
|
|
| 01.06.2008 14:33 |
|
 |
hek01
Yeni Aslan

Statü:
|
O GALATASRARAYIN MABEDINE HANGI YUZLE GELECEK HANGI YUZLE BAKACAK ORDAKI INSALARIN YUZUNE ODA EZIKLER KERVANINA KATILDI HAYIRLI OLSUN
|
|
| 01.06.2008 18:57 |
|
 |
aslan_şampiyon
Aslan

Statü:
|
emre benim 1 numaramdı onu gercekten çok seviyodum ama kendisi böle bişiyi istedi ve ben hiç üzülmüorm zaten iyi bi oyuncu olsa newcastle onu neden göndermek istesin ve emre çabuk sakatlanan bi oyuncu çünkü bacak kasları şişme ama gerçekten merak ettiğim bi soru var O FORMAYLA FUTBOLU ÖĞRENDİĞİ YERE NASIL ÇIKACAK!? ben onu GS ÇOCUĞU olarak bilirdim ama artık NE çocuğu bilemem...
|
|
| 20.06.2008 14:20 |
|
 |
19cemal05
Aslan

Statü:
|
para için ruhunusatanlar için malesef kelimesini kullanmak yanlış bırakın gitsin şerefsiz samiyene nasıl olsa gelecek
|
|
| 20.06.2008 18:58 |
|
 |
emredennefretediyorum
Yeni Aslan

Statü:
|
benim aklimda kalan isimler, tanju salak, semih yuvayikan, elvir bokic ve balsic, mehmet yobazgatli (neyse kendimde yozgatliyim ama yobaz degilim) ve simdide emre veletoglu.
bunlarin hepsi GALATASARAY cocuguydu, simdi ne cocugu?
ya insan bukadarmi haysiyetsiz olur? gider ücüncü ligde oynarim ama papazin cayirinda oynamam. belki aramizda papazin cayirini bilmeyen aslanlar vardir. sükrü saracogluna eskiden papazin cayiri derlermisler...
biseyi daha merak ediyorum, galatasarayin sahasina nasil cikacak?
esas ozaman tribünler hep bir agizdan ötürecekler...
|
|
| 27.08.2008 22:45 |
|
 |