Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
KAPTANLAR YUMRULLAŞTI ! İKİ FUTBOLCUDA SATILIK
Yazar Mesaj
GÜLŞEN U.A
Aslan

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
KAPTANLAR YUMRULLAŞTI ! İKİ FUTBOLCUDA SATILIK

Beşiktaş’ın Avusturya kampından şok bir haber geldi !.. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın yumruk yumruğa kavga ettiği ve iki futbolcuyu da menajer Sinan Engin'in kamptan kovduğu öne sürüldü.

Beşiktaş’ın kampı olaylı başladı. Takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu.

Kavganın terlik yüzünden çıktığı öne sürüldü. Habere göre öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

Kavganın ardından akşam yemeğinde Menajer Sinan Engin'in iki futbolcuyu barıştırmaya çalıştığı ancak kaptanların burada 2. kez birbirlerine tekme tokat girdiği de öne sürüldü. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenlerin güçlükle ayırdığı belirtildi.

Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin'in ise iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldığı belirtildi. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampında dün akşam İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez arasında yaşanan kavgayla ilgili bir açıklama yaptı.

Sinan Engin'in açıklamalarından başlıklar şöyle:

"İki kaptanımız yumruk yumruğa kavga etmiştir. İkisi de takımdan gönderildi ve kadro dışı bırakıldı"

"Bu kavga haberini yazan gazeteciler, bu haberin kaynağını açıklayana kadar antrenmanlara alınmayacak"

"İki futbolcuda satılıktır. Gelecek tekliflere açığız"

"Bu iki futbolcunun aralarında daha önceden bir husumet varmış. Bir süredir konuşmuyorlarmış. Bu son olay da sarsılma noktası olmuş"

"Bu iki oyuncuyu en yüksek para cezası vereceğiz"

"Yeni kaptanımızın kim olacağına henüz karar vermedik"

"Bu kararı Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet olarak ortak karar almıştır. Bu benim şahsi kararım değildir. Bu olay takım içindeki diğer futbolcuları etkilemedi. Onlarla da konuştuk. Herkes Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gördü. Beşiktaş'ta iyi futbolculuktan ve maddi değerlerden önce saygı, sevgi ve manevi değerler gelir"

metin oktay
04.07.2008 14:10
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
19cemal05
Aslan

RE: KAPTANLAR YUMRULLAŞTI ! İKİ FUTBOLCUDA SATILIK

onların dogasında var kavga etmek bizi ilgilendirmez satsınlar bjk için daha iyi olur

04.07.2008 15:43
GÜLŞEN U.A
Aslan

Tambi rezalet bu bjk kulübünü hiç anlamıyorum ..
Bunlar kendi kendilerini yiyip bitiriyolar 10 sene bjk şampiyonluk yüzü göremez...

metin oktay
05.07.2008 13:05
aslan_şampiyon
Aslan

onların kendi içinde problem yaşamaları bizim işimize gelir diye düşünüyorum..Ve umursamıyorum.Paylaşım için sağ ol ama

05.07.2008 21:08
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: